A Szondi Alapítvány szervezésében meghirdetett kurzusok

A Szondi-teszt elmélete és gyakorlata

A Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány meghirdeti a „Szondi-teszt elmélete és gyakorlata” című, tanfolyamát, amelyre az őszi szemeszterben négy alkalommal szombat délelőttönként kerül sor, a következő időpontokban: 2018. október 6, október 27, november 17, december 8. délelőtt 9.30-13.00 óra között. A tanfolyamon az elméleti alapok és a teszt kezelésének, értelmezésének alapvető elsajátítása a célkitűzés.

A tematika tartalmazza az elméleti alapok mellett a tízprofilos technika ismérveit: a teszt felvételét, a jelölést, az ellenőrzést, az elő- és háttér-profilok elkészítésének -, a mennyiségi, minőségi, proporcionális mutatók kiszámításának módozatait, valamint a konkordancia-analízist.

A kurzus célja a gyakorlatban hasznosítható ismeretek prezentálása, a gyakorló pszichológus pszichodiagnosztikai ismeretének bővítése. A tanfolyam többek között azok számára hasznos, akik a klinikai pszichológia, az igazságügyi szakértés, a pedagógiai pszichológia, a nevelési tanácsadás, a pályaválasztási tanácsadás területén dolgoznak, illetve kívánnak elhelyezkedni.

Oktató: Dr. Reinhardt Melinda egyetemi adjunktus

Bővebben...