A Szondi-teszt klinikai pszichológiai alkalmazása

2017. tavaszán „A Szondi-teszt klinikai pszichológiai alkalmazása” címmel esetelemző szeminárium indul a dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány szervezésében.

Az esetelemző szemináriumra azokat várjuk, akik már ismerik a teszt kiszámítási módját, és esetelemzéseken keresztül szeretnék tovább mélyíteni a tudásukat. A kurzus célja a gyakorlatban hasznosítható ismeretek prezentálása, a gyakorló pszichológus pszichodiagnosztikai ismeretének bővítése. A tanfolyam többek között azok számára hasznos, akik a klinikai pszichológia, az igazságügyi szakértés, a pedagógiai pszichológia, a nevelési tanácsadás, a pályaválasztási tanácsadás területén dolgoznak, illetve kívánnak elhelyezkedni.

Mivel a Szondi tesztet csak pszichológusok használhatják, a tanfolyamra pszichológus hallgatók illetve pszichológus kollégák jelentkezését várjuk!

A tanfolyam oktatója: Dr. Reinhardt Melinda, klinikai szakpszichológus, egyetemi adjunktus

Időpont: A tanfolyam 24 órás (16 kontakt óra+8 óra önálló munka). Az órák időpontja: 2017. február 11., március 11., április 8., május 6. Mind a négy napon 10-14 óráig.

Helyszín: ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar , 1097, Budapest, Ecseri út 3.

Részvételi díj az alapítványi támogatás mellett 24 000 Ft, amelyet a tanfolyam helyszínén, az első alkalommal, egy összegben, készpénzben kell befizetni.

Az alapítvány a tanfolyam céljára és idejére díjmentesen tesztet kölcsönöz.

Tanúsítvány, akkreditációs pontok: A kurzus elvégzéséről – amennyiben számottevő hiányzása nincsen (maximum 10%-os hiányzás megengedett) – és a kurzust lezáró dolgozatát leadta, a hallgató hivatalos tanúsítványt kap.
A tanfolyam „A Szondi-teszt klinikai pszichológiai alkalmazása. Esetelemző szeminárium” címmel a következő számmal került akkreditációra: PTE ÁOK/2017.I./00174. A tanfolyam akkreditált pontértéke: 32.

További információ a következő emailcímen kérhető:
Kapcsolattartó személy: Almási Zsófia

Szondiana 2016