A Szondi-teszt klinikai pszichológiai alkalmazása

2019. tavaszán „A Szondi-teszt klinikai pszichológiai alkalmazása” címmel esetelemző szeminárium indul a dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány szervezésében.

Az esetelemző szemináriumra azokat várjuk, akik már ismerik a teszt kiszámítási módját, és esetelemzéseken keresztül szeretnék tovább mélyíteni a tudásukat. A kurzus célja a gyakorlatban hasznosítható ismeretek prezentálása, a gyakorló pszichológus pszichodiagnosztikai ismeretének bővítése. A tanfolyam többek között azok számára hasznos, akik a klinikai pszichológia, az igazságügyi szakértés, a pedagógiai pszichológia, a nevelési tanácsadás, a pályaválasztási tanácsadás területén dolgoznak, illetve kívánnak elhelyezkedni.

Mivel a Szondi tesztet csak pszichológusok használhatják, a tanfolyamra pszichológus hallgatók illetve pszichológus kollégák jelentkezését várjuk!

Fontos továbbá, hogy a tanfolyamra csak azok jelentkezhetnek, akik a 10-profilos Szondi-teszt felvételében jártasak, s azt igazolni is tudják (pl. a Szondi Alapítványnál elvégezték a Szondi-teszt elméleti, jelölő tanfolyamot vagy egyetemi indexmásolatot mutatnak be alapozó Szondi-kurzus elvégzéséről).

A tanfolyam oktatója: Dr. Reinhardt Melinda, klinikai szakpszichológus, egyetemi adjunktus

Időpont: A tanfolyam 24 órás (16 kontakt óra+8 óra önálló munka). Az órák időpontja: 2019. február 16., március 9., április 6., május 11. Mind a négy napon 9.30-13.00 óráig.

Helyszín: ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar , 1097, Budapest, Ecseri út 3.

Részvételi díj az alapítványi támogatás mellett 28 000 Ft, amelyet a tanfolyam helyszínén, az első alkalommal, egy összegben, készpénzben kell befizetni.

Az alapítvány a tanfolyam céljára és idejére díjmentesen tesztet kölcsönöz.

Tanúsítvány, akkreditációs pontok: A kurzus elvégzéséről – amennyiben számottevő hiányzása nincsen (maximum 10%-os hiányzás megengedett) – és a kurzust lezáró dolgozatát leadta, a hallgató hivatalos tanúsítványt kap, amely igazolja, hogy a tízprofilos Szondi-teszt alkalmazásában jártasságot szerzett.
A tanfolyam „A Szondi-teszt klinikai pszichológiai alkalmazása. Esetelemző szeminárium” címmel a következő számmal került akkreditációra: PTE ÁOK/2019.I./00153. A tanfolyam akkreditált pontértéke: 32.

További információ a következő emailcímen kérhető:
Kapcsolattartó személy: Almási Zsófia

Szondi-Teszt Szoftver