Esetek értelmezése a Szondi-teszt felhasználásával

A Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány meghirdeti az „Esetek értelmezése a Szondi-teszt felhasználásával” című tanfolyamát, amelyre az őszi szemeszterben összesen 24 kontaktórában kerül sor. A jelentkezők igényével egyeztetve, a szemináriumok közösen meghatározott napokon (javaslat: péntek délután, vagy szombat délelőtt) kerülnek lebonyolításra a tanfolyamot vezető Dr. Lukács Dénes rendelőjében (1025, Budapest, Ruthén út 62.). Az eseteket a tanfolyam előadója mutatja be, hozzászólásaikat a csoport tagjai önkéntes jelentkezés formájában teszik meg, az esetek összefoglalását – beleértve a teszt alkalmazását is – a csoport együttesen végzi. A csoport igény szerint szupervíziós lehetőséget is biztosít. A kurzust elsősorban azoknak ajánljuk, akik a későbbiekben pszichodiagnosztikával kívánnak foglalkozni, de befogadunk minden olyan érdeklődőt, aki tanulta a Szondi-tesztet, és azt alapfokon kezelni tudja (az erről való igazolást kérjük a jelentkezéskor a honlapra feltölteni).

A kurzus célja a gyakorlatban hasznosítható ismeretek elsajátítása, a gyakorló pszichológus pszichodiagnosztikai ismeretének bővítése. A tanfolyam azok számára hasznos, akik a klinikai pszichológia, az igazságügyi szakértés, a pedagógiai pszichológia, a nevelési tanácsadás, a pályaválasztási tanácsadás területén dolgoznak vagy kívánnak elhelyezkedni.

Oktató: Dr. Lukács Dénes pszichoterapeuta

A tanfolyam részvételi díja az alapítványi támogatás mellett 32 000 Ft. A kurzus elvégzéséről – amennyiben számottevő hiányzása nincsen – a hallgató hivatalos tanúsítványt kap.

Jelentkezés és helyszín:
A tanfolyam helyszíne: 1025, Budapest, Ruthén út 62.
További információ kérése: .
A jelentkezés elfogadása a beérkezés sorrendjében történik.

Szondiana 2016

Szondiana 2015