A Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány „Szondi-teszt és más projektív eljárások használata a terápiás munka folyamatában” című  csoportot hirdet. Az őszi szemeszterben négy alkalommal, hétfőn délutánonként kerül sor a csoportos megbeszélésekre. A tanfolyam a Szondi-teszt elméleti alapjait és a teszt használatát ismerők részére indul. A klinikai gyakorlatból hozott Szondi-teszt 6-10 profilja, és más projektív eljárás (Rorschach teszt, 4 fa teszt) pszichodinamikai  értelmezése illetve a terápiás folyamat szupervíziója mentén szerveződik a csoportmunka.

A tematika tartalmazza a tízprofilos technika jelöléseinek a mennyiségi, minőségi, és proporcionális mutatóinak értelmezését, az elő- és háttér-profilok illesztését a gyakorlati munkába

A kurzus célja válaszkeresés aklinikai gyakorlatban megfogalmazott klinikai kérdésekre és alternatív változtatási irányt felvázolása az adott eset szempontjából. Valamint a klinikai pszichológus pszichodiagnosztikai ismeretének bővítése és az összefüggések pszichoterápiás alkalmazása. A tanfolyam többek között azok számára hasznos, akik a klinikai pszichológia, egészségpszichológia, a pedagógiai pszichológia, a nevelési tanácsadás, és a pályaválasztási tanácsadás területén dolgoznak.

Oktató: Kövesdi Andrea, pszichoterapeuta, egyetemi tanársegéd

Időpont: 2018. október 01.-én és 15.-én valamint november 12. és 26-án délután 15.30-19.00 óra között.

Helyszín: Budapest IX. kerület, Liliom u. 38. I. em. 5. (7-es kapucsengő)

Részvételi díj az alapítványi támogatás mellett 32.000 Ft, amelyet a tanfolyam helyszínén, az első alkalommal, egy összegben, készpénzben kell befizetni.

További információ a következő emailcímen kérhető: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kapcsolattartó személy: Almási Zsófia

Szondi-Teszt Szoftver