Ősszel induló tanfolyamok az Alapítvány szervezésében

Az Alapítvány szervezésében 2024. őszén is indulnak tanfolyamok. A képzésekről a Tanfolyamok menüpont alatt olvasható bővebb információ. Jelentkezés online módon lehetséges a képzés leírásánál vagy a honlap jobb felső részében elhelyezett jelentkezési lapon. Tovább a Tanfolyamokhoz

Szondi Lipót Kiállítás

Meghívó a Magyar Pszichológiatörténeti Emlékszoba átadására. Örömmel értesítjük, hogy a Magyar Pszichológiai Társaság megnyitja új Pszichológiatörténeti Emlékszobáját az ELTE Izabella utcai épületének belső kertjében. Az első pszichológiatörténeti kiállítás a 120 éve született Szondi Lipót élettörténetébe és munkásságába nyújt bepillantást. A megnyitó ideje és helyszíne: 2013. november 29. 15 óra, ELTE Pszichológia Intézet, VI. ker. Izabella u. 46. A megnyitó programja: 15.00. A Pszichológiatörténeti Emlékszobát felavatja és a programot megnyitja Prof. Dr. Oláh Attila az MPT elnöke (301 terem) 15.10. Prof. Dr. Kiss Enikő Csilla: Szondi Lipót szakmai életútja, a sorsanalízis és a Szondi-teszt megszületése (előadás) (301 terem) 16.30. Könyvbemutató: Dr. Lányi Gusztáv a Ranschburg Pál életéről szóló kötetet mutatja be, amely a Magyar Pszichológiai Társaság kiadásában jelent meg. A helyszín az épület kávézója. 15.00 – 18.00. A Pszichológiatörténeti Emlékszoba Szondi Lipótról szóló kiállítása megtekinthető az épület belső kertjében. A programra minden érdeklődőt szeretettel várunk! Magyar Pszichológiai Társaság és a Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány

Civil szervezetek bemutatkozása, MPT Nyári Egyetem

A Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány tevékenységéről, célkitűzéséről lesz szó a Magyar Pszichológiai Társaság Nyári Egyeteme rendezvényén, a civil szervezetek bemutatkozása programban.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

Időpont: 2012. szeptember 6-8.
Helyszín: ELTE PPK Pszichológia Intézet, 1064 Budapest, Izabella u. 46.
 
További információk az MPT honlapján, ill. a facebook-on! 

Szondiana 2012

Megjelent a Szondiana folyóirat 2012-es száma. A teljes dokumentum ingyenesen letölthető pdf formátumban honlapunkról ezen a linken.

Pályázati felhívás

A Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány pályázati felhívást tesz közzé pályamunka megírására, amelynek témája Szondi Lipót munkássága.

Bővebben...

Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány

1071 Budapest,
Damjanich u. 41-43.
Adószám: 18038165-1-42

Adminisztrátor: Almási Zsófia

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat

Szondiana

Ki néz minket

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi