Pályázati felhívás

A Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány pályázati felhívást tesz közzé pályamunka megírására, amelynek témája Szondi Lipót munkássága.

 

A pályamunkát kétféle formátumban lehet elkészíteni, esszé illetve empirikus tanulmány formájában. Az esszé egy elméleti írás Szondi Lipót sorsanalíziséhez kapcsolódva, amelynek terjedelme 1-2 ív között lehet (egy ív = 40 000 leütés), amelyhez tartalomjegyzék, pontosan hivatkozott szakirodalom jegyzék és mellékletek tartoznak. 

Az empirikus tanulmány alapja lehet a Szondi-teszttel végzett kutatás, illetve Szondi munkásságához kapcsolható empirikus esetleírás (egyéni vagy csoportos jellegű). A terjedelem és a jelzett mellékletek az esszével megegyeznek. 

Kérjük, hogy a pályamunkát jeligével lássák el, és feladáskor egy kis lezárt borítékban írják le a jelige személyi azonosítását, munkahellyel, lakcímmel, e-mail címmel és telefonszámmal.

A pályamunka leadási határideje 2012. október 31. 
 
A pályamunkák közül az értékelés után az első három munkát díjazzuk: 
 
  I. díj:  60 000 Ft,
 II. díj:  40 000 Ft,
III. díj:  20 000 Ft.
 
A nyertes és a további, publikációs kritériumoknak megfelelő pályamunkákat a 2013-ban induló, magyar nyelvű Szondiana Hungarica nevű szakfolyóiratban megjelentetjük.
 
A pályamunkát a következő címre kérjük feladni:
 
Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány
Budapest
Damjanich u. 41-43.
1071
 
 
Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány kuratóriuma
 

Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány

1071 Budapest,
Damjanich u. 41-43.
Adószám: 18038165-1-42

Adminisztrátor: Almási Zsófia

Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzat

Szondiana

Ki néz minket

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi