A Szondi-teszt elmélete és gyakorlata

A Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány meghirdeti a „Szondi-teszt elmélete és gyakorlata” című, tanfolyamát, amelyre az őszi szemeszterben négy alkalommal szombat délelőttönként kerül sor, a következő időpontokban: 2017. október 21, november 11, november 25, december 9. délelőtt 9.30-13.00 óra között. A tanfolyamon az elméleti alapok és a teszt kezelésének, értelmezésének alapvető elsajátítása a célkitűzés.

A tematika tartalmazza az elméleti alapok mellett a tízprofilos technika ismérveit: a teszt felvételét, a jelölést, az ellenőrzést, az elő- és háttér-profilok elkészítésének -, a mennyiségi, minőségi, proporcionális mutatók kiszámításának módozatait, valamint a konkordancia-analízist.

A kurzus célja a gyakorlatban hasznosítható ismeretek prezentálása, a gyakorló pszichológus pszichodiagnosztikai ismeretének bővítése. A tanfolyam többek között azok számára hasznos, akik a klinikai pszichológia, az igazságügyi szakértés, a pedagógiai pszichológia, a nevelési tanácsadás, a pályaválasztási tanácsadás területén dolgoznak, illetve kívánnak elhelyezkedni.

Oktató: Dr. Reinhardt Melinda egyetemi adjunktus

A tanfolyam részvételi díja az alapítványi támogatás mellett 28 000 Ft. Az alapítvány a tanfolyam céljára és idejére díjmentesen tesztet kölcsönöz. A kurzus elvégzéséről – amennyiben számottevő hiányzása nincsen – a hallgató hivatalos tanúsítványt kap. A tanfolyam a tavaszi szemeszterben - folytatható, ekkor már kifejezetten az esetbemutatás és értelmezés begyakorlása a célkitűzés.

A tanfolyamot a klinikai szakpszichológus továbbképzésben PTE ÁOK/2017.II./00164 számmal akkreditálták, elvégzése 34 pontot ér.

Jelentkezés és helyszín:
A tanfolyam helyszíne az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kara. (1097 Budapest, Ecseri út 3.)
További információ kérése: .
A jelentkezés elfogadása a beérkezés sorrendjében történik.

A Szondi tesztet csak pszichológusok használhatják, a tanfolyamra pszichológus hallgatók illetve pszichológus kollégák jelentkezését várjuk!

Szondiana 2016

Szondiana 2015