A Szondi-teszt elmélete és gyakorlata

A Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány meghirdeti a „Szondi-teszt elmélete és gyakorlata” című, tanfolyamát, amelyre az őszi szemeszterben négy alkalommal szombat délelőttönként kerül sor, a következő időpontokban: 2019. október 5, október 19, november 16, november 30. délelőtt 9.30-13.00 óra között. A tanfolyamon az elméleti alapok és a teszt kezelésének, értelmezésének alapvető elsajátítása a célkitűzés.

A tematika tartalmazza az elméleti alapok mellett a tízprofilos technika ismérveit: a teszt felvételét, a jelölést, az ellenőrzést, az elő- és háttér-profilok elkészítésének -, a mennyiségi, minőségi, proporcionális mutatók kiszámításának módozatait, valamint a konkordancia-analízist.  

A kurzus célja a gyakorlatban hasznosítható ismeretek prezentálása, a gyakorló pszichológus pszichodiagnosztikai ismeretének bővítése. A tanfolyam többek között azok számára hasznos, akik a klinikai pszichológia, az igazságügyi szakértés, a pedagógiai pszichológia, a nevelési tanácsadás, a pályaválasztási tanácsadás területén dolgoznak, illetve kívánnak elhelyezkedni.

Oktató: Dr. Reinhardt Melinda klinikai szakpszichológus, egyetemi adjunktus

 A tanfolyam részvételi díja az alapítványi támogatás mellett 28 000 Ft. Az alapítvány a tanfolyam céljára és idejére díjmentesen tesztet kölcsönöz. A kurzus elvégzéséről – amennyiben számottevő hiányzása nincsen – a hallgató hivatalos igazolást kap. A tanfolyam a tavaszi szemeszterben - folytatható, ekkor már kifejezetten az esetbemutatás és értelmezés begyakorlása a célkitűzés. 

A tanfolyam a „Szondi-teszt elméleti tanfolyam (Elmélet, tesztfelvétel, kiértékelés, értelmezés)” címmel a következő számmal került akkreditációra az OFTEX-rendszerben: PTE ÁOK/2019.II./00156. A tanfolyam akkreditált pontértéke – mint szabadon választható tanfolyam – a klinikai szakpszichológusok számára: 32 pont.

Jelentkezés és helyszín:
A tanfolyam helyszíne az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kara. (1097 Budapest, Ecseri út 3.)
További információ kérése: .
A jelentkezés elfogadása a beérkezés sorrendjében történik.

A Szondi tesztet csak pszichológusok használhatják, a tanfolyamra pszichológus hallgatók illetve pszichológus kollégák jelentkezését várjuk! 

Jelentkezés az online jelentkezési lap kitöltésével lehetséges. Az űrlap elérhető ezen a linken, vagy a honlap jobb felső részén.                                                         

Dr. Szondi Lipót Emlékalapítvány

1071 Budapest,
Damjanich u. 41-43.
Adószám: 18038165-1-42

Adminisztrátor: Almási Zsófia

Szondi-Teszt Szoftver

Szondiana 2017

Ki néz minket

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi